Home / Business / Crosspoint Real Estate lanseaza “Property Invest” – revista investitiilor imobiliare premium
revista Property Invest

Crosspoint Real Estate lanseaza “Property Invest” – revista investitiilor imobiliare premium

Cele mai frumoase proprietati din Bucuresti se regasesc acum in noua revista “Property Invest”, editata de Crosspoint Real Estate.

 Realizata in conditii grafice si de productie deosebite, cu accent pe sugestia vizuala (fotografie de mari dimensiuni), dupa modelul publicatiilor internationale de profil, revista “Property Invest” cuprinde 32 de pagini si se adreseaza pietei imobiliare de lux – atat clientilor finali cat si investitorilor in real estate.

 Case si vile exclusiviste pozitionate in centrul si nordul Capitalei, apartamente si penthouse-uri extravagante, ansambluri rezidentiale noi – adresate cumparatorilor de lux, cele mai noi cladiri de birouri sau imobile cu valoare arhitecturala si istorica deosebita – acestea sunt subiectele primei editii “Property Invest”.

 “Imobiliarele de lux au devenit noua moneda globala. Investitorii internationali cu bani, dezmortiti dupa criza, sunt in cautare de sectoare sigure pentru investitii iar imobiliarele premium reprezinta acum moneda principala de tranzactionare”, declara Chris Dietz, Vicepresedinte Operatiuni Internationale, Leading Real Estate Companies of the World, intr-un interviu acordat in exclusivitate revistei “Property Invest”.

 “Pentru ca expertiza noastra principala este pe segmentul imobiliarelor premium, am dorit sa oferim atat vanzatorilor cat si cumparatorilor de real estate de lux un instrument de comunicare si de promovare adaptat in mod special acestei nise. Am ales sa folosim instrumentul clasic al print-ului pentru a oferi celor interesati ragazul sa studieze atent oportunitatile imobiliare de lux din Capitala, iar formatul grafic deosebit si dimensiunile generoase ale revistei ne ajuta sa punem in valoare fiecare proprietate. In fiecare dintre editiile urmatoare vom incerca sa aducem continut editorial relevant pentru piata de profil, cat si interviuri si puncte de vedere ale decidentilor din acest segment”, declara Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

Primul numar “Property Invest” a aparut pe 1 decembrie 2014, iar revista se distribuie targetat cumparatorilor si investitorilor in imobiliare premium si va fi editata trimestrial.

Crosspoint este una dintre cele mai experimentate case de investitii de pe piata romaneasca, cu portofolii totale gestionate pana in prezent de peste 150 mil. EUR si peste 50 de mari proiecte, pentru companii locale si multinationale.

Fondat in 2005, Crosspoint ofera, prin diviziile de Investment Banking si Real Estate, servicii sofisticate de tranzactionare si consultanta pentru domeniul imobiliar, cat si solutiile financiare necesare marilor investitori.

Crosspoint Real-Estate este reprezentant exclusiv pentru Romania al Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE), o retea internationala de prestigiu care include peste 500 de companii din domeniul imobiliar, ce realizeaza la nivel mondial tranzactii anuale in valoare de peste 300 mld. EUR.

 

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>