Home / Business / Mango in centrul comercial Cocor
cocor

Mango in centrul comercial Cocor

DTZ Echinox a intermediat inchirierea unui spatiu de 800 mp in centrul comercial COCOR catre Mango. Retailerul spaniol va deschide anul viitor in COCOR un nou magazin ce va incorpora cel mai recent concept Mango la nivel global. Magazinul va ocupa cate 400 mp in parterul si etajul 1 al centrului comercial COCOR si va oferi produse de moda pentru toate categoriile, inclusiv pentru barbati si copii.

Deschiderea Mango face parte dintr-un plan extensiv al administratiei COCOR menit sa repuna centrul comercial pe harta celor mai relevante destinatii de shopping din Bucuresti. Locatia, dar si istoria cladirii, impreuna cu o pozitionare de nisa sunt principalele atuuri care vor fi exploatate de COCOR in acest demers. In 2012 DTZ Echinox a asistat COCOR si pentru semnarea contractului de inchiriere cu brand-ul italian Terranova, care a deschis aici magazinul „flagship” al retelei in Romania. Deschiderea magazinului Mango va completa mix-ul de retail de moda de la COCOR, care include pe langa Terranova retaileri precum Steilmann, Yokko, PNK Casual sau Guara, dar si Galeria Designerilor Romani, care ramane un important punct de atractie.

In acelasi timp, dupa deschiderea magazinului Terranova (in data de 05.12.2012) si a supermarket-ului Billa (in data de 17.10.2013), semnarea contractului cu Mango reprezinta un pas inainte in implementarea planului de repozitionare initiat de COCOR, demers ce urmeaza sa fie definitivat prin atragerea unor noi ancore pe etajele superioare.

La 1 Decembrie 2013 DTZ Echinox a fost desemnata de catre S.C. COCOR S.A. sa preia serviciile de property management pentru centrul comercial COCOR. DTZ Echinox a primit un mandat extins care include pe langa administrarea centrului comercial si servicii de consultanta strategica privind repozitionarea si inchirierea.

Florea Popescu, Presedinte C.A. COCOR S.A. a mentionat: “ Prin prezenta noului concept Mango ne propunem sa readucem COCOR pe lista destinatiilor din capitala pentru consumatorul de fashion. In contextul pietei actuale, avand in vedere discutiile pe care le avem si cu alti retaileri importanti din piata, consideram ca centrul comercial COCOR are toate premisele sa cunoasca o dezvoltare solida si sa isi atinga potentialul maxim in urmatorii ani.”

DTZ administreaza Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors, un proiect rezidential in zona de nord a capitalei: complexul Parcul Privighetorilor si unul de office: spatiul de birouri Kellogg’s din Floreasca Park (2,500 mp).

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>